„Puterea lui Pot”.

 

 19 Decembrie, intre orele 11:00 -18:00, la un seminar de constientizare si vindecare emotionala, „Puterea lui Pot”.

 

 

Invitatie in Lumea lui Pot!

Luna Decembrie este luna cadourilor si luna in care ne gandim mai mult la ceilalti decat la noi insine.

Ce ar fi daca, in acest an, te-ai pune pe tine pe primul loc si ai vedea luna decembrie, ca fiind momentul oportun sa iti faci un cadou special, pentru sufletul tau?

Daca simti ca a sosit momentul sa renunti la Nu Pot si iti doresti cu adevarat sa afli cum sa accesezi Puterea lui Pot, te invit, cu inima deschisa, in data de 19 Decembrie, intre orele 11:00 -18:00, la un seminar de constientizare si vindecare emotionala, „Puterea lui Pot”.

La acest seminar vei invata tehnici si modalitati de eliberare emotionala si vindecare. Astfel vei putea alege, constient, calea potrivita pentru evolutia ta, pentru a te iubi si valoriza asa cum meriti astfel incat sa poti atrage Puterea lui Pot in viata ta.

Foloseste-te de Energia Noului An.

La fiecare sfarsit de An ne punem dorinte pe care apoi le uitam. Poate a sosit timpul sa devii constient ca dorintele pe care ti le pui, se pot implini daca iti dai voie sa ai o alta stare si sa accesezi Putera lui Pot, din starea noua.

Ia decizia astazi si participa online sau offline la acest eveniment creat pentru nevoile tale.

Investitia pentru participarea offline este de 400 lei iar pentru participarea online este de 250 lei. La grupuri mai mari de 2 persoane se aplica un discount de 10%.

Nr. de locuri pentru participarea offline este limitat, din acest motiv, pentru garantarea locului la seminar, te invitam sa achiti un avans de 50% pana pe data de 12 Decembrie.

La inceput a fost Cuvantul. Exista Cuvinte Pozitive care creeaza intr-un mod benefic realitatea noastra si ne dau Putere sa actionam intr-un mod pozitiv, astfel incat sa atragem Fericirea si Implinirea in viata noastra. Dar exista si cuvinte negative care ne blocheaza si ne tin captivi in lumea traumelor emotionale pe care le-am trait. Cu totii am experimentat situatii in viata care ne-au determinat, constient sau inconstient, sa renuntam la puterea personala, total sau partial.

Nu pot are o forta intunecata care zace in spatele lui si care se hraneste cu frici. Nu pot te tine captiv in lumea angoaselor, a fricii, a disperarii si a depresiei din care uneori, simti nevoia sa evadezi. Astfel, incepi sa citesti, sa te documentezi, sa filosofezi cu prietenii ca sa umpli golul interior iar pe moment, ai impresia ca esti bine. Apoi iar aluneci in lumea interioara intunecata.

Am o veste buna pentru voi: exista luminita de la capatul tunelului pe care o poti vedea si tu daca incepi sa schimbi ceva din modul tau vechi de gandire. Daca renunti la cuvinte care te tin captiv in frica si incepi sa folosesti cuvinte pozitive care te pot elibera cu adevarat.

Pot, E bine pentru mine, Merit sunt cuvinte de putere, magice care prin energia lor pozitiva deschid calea catre un univers infinit de posibilitati. Si mai ales, iti arata cum poti sa evadezi din lumea intunecata a angoaselor interioare.

Prin intentie si mai ales, prin credinta, fiecare dintre noi poate sa acceseze Puterea Cuvintelor si sa inceapa o calatorie initiatica, transformatoare in Lumea lui Pot.

Lumea lui Pot ti se reveleaza si tie cum sa iesi din cercul vicios al suferintei si iti arata, prin glasul curajului si al inspiratiei, calea catre viata implinitoare pe care ti-o doresti cu adevarat.

Cuvantul Pot reprezinta Noua Lume in care poti Fii ceea ce-ti doresti.

Antreneaza-ti mintea sa vizualizeze si sa creeze Starea de Bine prin alegerea cuvintelor potrivite.

Foloseste Cuvintele cu intelepciune!

Puterea lui Pot sta in Puterea ta!

 

Pentru mai multe detalii referitoare la seminar, te rugam sa o contactezi pe Rodica Mesaros la nr de tel 0753975555.

Mai multe articole

Cabinet psihologic Ilfov

Cabinet psihologic Ilfov Cabinet psihologic Ilfov – Din seria”Carti care