GRUPUL DE FEMEI

Pe data de 12 aprilie este prima întâlnire a grupului saptamanal Explorând Femininul interior!
Preturi promotionale( 600 Ron/ luna) si bonusuri ( o lună de practică Alchimia emoțiilor prin mișcare plus o reducere de 20% la primul seminar).
Toate acestea pentru primele 7 femei!

GRUP PENTRU FEMEI

Împreună, pentru vindecare și transformare!

Serviciile noastre de terapie pentru femei sunt create pentru a oferi un spațiu sigur și de încredere în care femeile pot explora, înțelege și depăși provocările vieții. Cu ajutorul experților noștri în terapie, veți avea oportunitatea de a discuta și de a lucra asupra problemelor personale, relaționale sau emoționale.

Fie că vă confruntați cu stresul, anxietatea, depresia sau cu alte dificultăți, suntem aici pentru a vă susține în călătoria spre vindecare, creștere și împlinire personală. Aducem împreună femei din comunitatea noastră pentru a construi conexiuni pozitive și pentru a oferi sprijin reciproc în timp ce căutăm echilibrul și bunăstarea.

Creștere personală, ghidată și autentică!

Suntem aici pentru a te ghida în călătoria ta spre o versiune mai bună și pentru a te ajuta să îți atingi visurile și aspirațiile. Serviciile noastre de dezvoltare personală sunt gândite special pentru tine, pentru a te ajuta să explorezi și să-ți atingi potențialul maxim. Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților tale, pe creșterea încrederii în tine și pe îmbunătățirea calității vieții tale.

 

MISIUNE

Misiunea noastră este să inspirăm și să sprijinim oamenii în călătoria lor de dezvoltare personală.

Ne angajăm să oferim resurse, coaching și un mediu de învățare interactiv pentru ca fiecare individ să-și atingă potențialul maxim și să trăiască o viață mai împlinită și mai fericită.

Misiunea noastră este să fim o sursă de inspirație și sprijin pentru oameni în căutarea dezvoltării personale. Ne dedicăm să oferim acces la resurse și expertiză de înaltă calitate pentru a-i ajuta pe indivizi să-și descopere și să-și exploreze potențialul. Cu pasiune și angajament, ne străduim să facilităm transformarea și creșterea lor, sprijinindu-i în atingerea obiectivelor personale și profesionale. Dorim să fie alături de ei în fiecare pas al acestei călătorii, contribuind la o viață mai înțeleaptă, mai echilibrată și mai împlinită.

Beneficii

  1. Suport Emoțional: Terapia de grup oferă un mediu sigur și de încredere în care femeile pot împărtăși experiențele și emoțiile lor, primind sprijin și înțelegere din partea celorlalte participante.
  2. Înțelegere și Empatie: Participarea la un grup terapeutic permite femeilor să înțeleagă mai bine propriile lor experiențe și să simtă că nu sunt singure în provocările lor. Empatia din partea celorlalte membre poate fi extrem de reconfortantă.
  3. Abilități de Comunicare: Terapia de grup oferă oportunități de a dezvolta abilități de comunicare sănătoasă și de a învăța să exprimeți mai bine gândurile și sentimentele.
  4. Gestionarea Stresului și a Anxietății: Participarea la terapie de grup poate ajuta femeile să învețe tehnici eficiente de gestionare a stresului și a anxietății, beneficiind de sfaturi și strategii de la terapeut și de la celelalte membre.
  5. Îmbunătățirea Stimei de Sine: Prin explorarea și discutarea problemelor personale și a modurilor de a le depăși, terapia de grup poate contribui la creșterea stimei de sine și la dezvoltarea unei imagini mai pozitive despre sine.
  6. Construirea de Relații Sănătoase: Interacțiunile din cadrul grupului pot ajuta la dezvoltarea abilităților sociale și la construirea de relații sănătoase și de sprijin în afara terapiei.
  7. Înțelegerea Mai Profundă: Terapia de grup poate duce la o înțelegere mai profundă a problemelor personale și la identificarea unor modalități eficiente de a le aborda.
  8. Normalizarea Experiențelor: În cadrul grupului, femeile pot descoperi că experiențele lor, chiar și cele dificile, sunt normale și pot fi gestionate cu succes.
  9. Spațiu de Autodiscoperire: Terapia de grup oferă un spațiu pentru autodiscoperire și dezvoltare personală, în care femeile pot explora cine sunt cu adevărat și ce își doresc de la viață.
  10. Suport Continuu: Grupurile terapeutice pot deveni o sursă constantă de suport și conexiune pentru femei, oferindu-le un spațiu în care să revină atunci când au nevoie de sprijin suplimentar.

Dragelor ...

Azi, deschidem ușile unui nou început, Grupul pentru Femei care începe în data de 12.04.2024 ora 20.00 și suntem pregătite pentru o călătorie de descoperire și creștere personală împreună.

Să știți că în acest grup veți găsi un mediu sigur și de încredere pentru a vă împărtăși experiențele, pentru a vă susține reciproc și pentru a vă încuraja să vă atingeți potențialul maxim.

Viitorul este plin de promisiuni, iar fiecare dintre voi are puterea de a influența direcția pe care o luăm. Acest grup devine o comunitate puternică pentru fiecare etapă a vieților noastre.

Să fim mereu curajoase, puternice și să ne inspirăm una pe alta în această călătorie extraordinară care abia începe.

Cu anticipare și entuziasm pentru viitorul nostru împreună,

Violeta Popa.