Program RESET 50

Descoperă o experiență transformatoare de dezvoltare personală în cadrul programului RESET 50. Participă la un program intensiv de 6 întâlniri, conceput pentru a-ți transforma viața la vârsta de( + sau -), 50 de ani.

Avantaje

Fie că dorești să-ți regăsești echilibrul interior, să eliberezi emoțiile reținute sau să dezvolți abilități noi de gestionare a provocărilor vieții, acest program îți oferă instrumentele și suportul necesare.

Detalii program

Fiecare întâlnire, care se desfășoară pe durata unei zile întregi, între 10:30 și 18:30, îți va oferi oportunitatea de a te conecta cu tine însuți și de a te dezvolta într-un mod profund. Sub îndrumarea unui terapeut pasionat, vei explora tehnici și activități variate, precum comunicare eficientă, gestionarea stresului, terapie prin artă și mișcare corporală, meditație și mindfulness.

Programul se va desfasura online in primela 4 intalniri, iar ultimele doua vor fi cu prezenta fizica in Corbeanca, locatie cu  un mediu natural și liniștit, perfect pentru a te elibera de stresul cotidian și a te concentra asupra transformării tale interioare.

Această provocare este deschisă oricui este dispus să investească timp și energie în propria dezvoltare personală și în îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Haideți să începem împreună această călătorie de autodescoperire și vindecare în cadrul programului RESET 50.

Alege să faci un alt pas către o viață mai plină de sens și înțelegere.

RESET 50

Programul RESET 50 îți oferă oportunitatea de a experimenta o schimbare profundă și durabilă în 6 sesiuni terapeutice, într-un mod psihoterapeutic. Fiecare sesiune se concentrează pe o temă specifică, oferindu-ți beneficii semnificative:

 

  1. Eliberarea de programe și tipare limitative: În această primă sesiune, vei explora și conștientiza programele și tiparele limitative care te-au ținut într-un cerc vicios. Prin lucru în profunzime, vei putea să le depășești și să creezi un nou model al stilului de viață.

  2. Consolidarea abordărilor noi: Această sesiune se concentrează pe repetarea și consolidarea noilor abordări și strategii de viață pe termen lung. Prin practica constantă a acestor noi modele, vei observa cum ele devin parte integrantă din stilul tău de viață.

  3. Depășirea criticii și judecății: În această sesiune, vei avea oportunitatea de a explora și conștientiza manifestările criticii și judecății în viața ta. Prin înțelegerea profundă a acestor aspecte și lucrul asupra lor, vei putea să le depășești și să-ți eliberezi mintea și inima de aceste constrângeri.

  4. Comparație și autocunoaștere: Această sesiune se concentrează pe explorarea fenomenului comparației și pe dezvoltarea unei cunoașteri autentice și profunde de sine. Prin această autocunoaștere, vei putea să-ți eliberezi dorința de a fi văzut prin ochii altora și să te concentrezi pe construirea unei stime de sine sănătoase.

  5. Transformarea emoțională: În această sesiune, vei avea ocazia să explorezi și să eliberezi emoțiile reținute sau nerezolvate, creând astfel spațiu pentru noi trăiri și experiențe pozitive în viața ta. Vei învăța modalități de a gestiona și exprima emoțiile într-un mod sănătos și autentic.

  6. Integrarea și consolidarea schimbărilor: Ultima sesiune este dedicată integrării și consolidării tuturor schimbărilor realizate în timpul maratonului. Vei învăța strategii și tehnici pentru a menține și dezvolta noile abordări în viața ta de zi cu zi, asigurându-te că transformarea este durabilă.

BENEFICII

Beneficiile asociate fiecărei teme sunt:

1.     Eliberarea de programe și tipare limitative:

Descoperirea și conștientizarea surselor limitărilor personale.

Abandonarea vechilor modele și deschiderea către noi posibilități.

Dezvoltarea unei mentalități pozitive și a unei imagini de sine sănătoase.

2.     Consolidarea abordărilor noi:

Integrarea și aplicarea practică a noilor abordări și strategii în viața de zi cu zi.

Creșterea încrederii și a înțelegerii de sine.

Obținerea rezultatelor pozitive și menținerea lor pe termen lung.

3.     Depășirea criticii și judecății:

Eliberarea de auto-judecăți și critici interne.

Dezvoltarea compasiunii și acceptării de sine.

Îmbunătățirea relațiilor interpersonale și a conexiunilor emoționale.

4.     Comparație și autocunoaștere:

Înțelegerea propriei identități și valorizarea unicității tale.

Eliberarea de nevoia de a te compara cu alții.

Construirea unei stime de sine autentice și sănătoase.

5.     Transformarea emoțională:

Eliberarea emoțiilor reținute sau nerezolvate.

Crearea unui spațiu pentru emoții pozitive și trăiri autentice.

Îmbunătățirea gestionării emoționale și a relațiilor interpersonale.

6.     Integrarea și consolidarea schimbărilor:

Integrarea schimbărilor în viața de zi cu zi și menținerea lor pe termen lung.

RESET 50

Dezvoltarea unei abordări echilibrate și sănătoase față de viață.

Realizarea unei transformări autentice și durabile în stilul de viață.

Programul RESET 50 iti oferă oportunitate de a-ți elibera mintea și emoțiile, de a-ți dezvolta abilități sănătoase de gestionare a vieții și de a-ți crea un nou model al stilului de viață. Prin explorarea și conștientizarea profundă a acestor teme, vei putea experimenta o schimbare autentică și durabilă în viața ta. 

Perioadele pentru cele șase maratoane de weekend: 14.02, 14.03, 18.04, 16.05, 20.06.

Observații:

  • Rezultatele variază în funcție de persoană;
  • Participarea necesită implicare și deschidere;
  • Maratonul aduce transformări semnificative;

Observații:

Discount-uri în funcție de data înscrierii.

Inscrierile care se fac cu 20 de zile înainte au un discount de 50%, cele care se fac cu 10 zile înainte au un discount de 25%, iar în ultimele 10 zile prețul pentru un maraton de weekend este de 900 lei.