Cine suntem?
Prezentul website apartine companiei

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA

CIF: 2773188
Adresa: Calea Ferentari 72, Bucuresti
Telefon: 0769 295 809
E-mail: office@psihologbucuresti.net
Website: https://violetapopa.ro/

Pute╚Ťi contacta ├«n orice moment Responsabilul cu protec╚Ťia datelor al CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA┬á╚Öi pute╚Ťi transmite solicitarea dumneavoastr─â prin oricare dintre modalit─â╚Ťile de mai sus.

1. De ce colect─âm date
├Äncep├ónd cu data de 25 mai 2018, toate companiile trebuie s─â desf─â╚Öoare activitatea de prelucrare a datelor ├«n conformitate cu ÔÇťRegulamentul general privind protec╚Ťia datelorÔÇŁ sau ÔÇťGDPRÔÇŁ nr. 679/2016, care se aplic─â ├«n toate statele membre U.E.. Conform cerin┼úelor acestui Regulament, CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA. se oblig─â s─â administreze ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furniza┼úi despre dumneavoastr─â.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA. , companie privată română, colectează și prelucrează doar datele cu caracter personal pe care le utilizatorii le pun la dispozitie voluntar sau prin accesarea websitului.

Vom utiliza datele cu caracter personal pentru prestarea serviciilor CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA . în beneficiul dumneavoastră. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Prezentarea produselor, serviciilor și ofertarea acestora către dumneavoastră;
Prelucrarea ofertelor, a comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
Solu╚Ťionarea anul─ârilor sau a problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â ├«n derulare, ├«n legatur─â cu produsele sau serviciile achizi╚Ťionate;
Returnarea produselor și rambursarea contravalorii conform prevederilor legale;
Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dumneavoastră cu privire la comenzi sau la produse și servicii;
Prelucrarea datelor dumneavoastr─â pentru aceste scopuri este necesar─â pentru ├«ncheierea ╚Öi executarea unui contract ├«ntre CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA. ╚Öi dumneavoastr─â. De asemenea, anumite prelucr─âri subsumate acestor scopuri sunt impuse de legisla╚Ťia aplicabil─â, inclusiv legisla╚Ťia fiscal─â ╚Öi contabil─â.

Pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor noastre
Ne dorim ├«n permanen╚Ť─â s─â v─â oferim cele mai eficiente servicii de asisten╚Ť─â medical─â la domiciliu. Pentru aceasta, putem colecta ╚Öi utiliza anumite informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu comportamentul dumneavoastr─â ├«n calitate de vizitator al sitului web sau client al Companiei noastre, ca de exemplu putem desf─â╚Öura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii ╚Öi cercet─âri de pia╚Ť─â.

Ne ├«ntemeiem aceste activit─â╚Ťi pe interesul nostru legitim de a desf─â╚Öura activit─â╚Ťi comerciale, av├ónd ├«ntotdeauna grij─â ca drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale s─â nu fie afectate.

Pentru marketing
Vrem s─â v─â ╚Ťinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele sau serviciile care v─â intereseaz─â. ├Än acest sens, v─â putem trimite orice tip de mesaj con╚Ťin├ónd informa╚Ťii generale ╚Öi tematice, informa╚Ťii cu privire la produse ╚Öi / sau servicii similare sau complementare cu cele pe care le-a╚Ťi achizi╚Ťionat, informa╚Ťii cu privire la oferte sau promo╚Ťii, sau a╚Ťi ar─âtat interes sa le achizi╚Ťiona╚Ťi, precum ╚Öi alte comunic─âri comerciale cum ar fi cercet─âri de pia╚Ť─â ╚Öi sondaje de opinie, ╚Öi putem afi╚Öa recomand─âri personalizate pe site-ul web. Ne asigur─âm ├«ntotdeauna c─â prelucrarea datelor se efectueaz─â cu respectarea drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor dvs. ╚Öi c─â deciziile luate ├«n baza acestora nu au efecte legale negative asupra dumneavoastr─â.

├Än cele mai multe cazuri, ne ├«ntemeiem comunic─ârile de marketing pe consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â prealabil. Ne putem baza activit─â╚Ťile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova ╚Öi dezvolta activitatea comercial─â. ├Än orice situa╚Ťie ├«n care folosim informa╚Ťii cu privire la dumneavoastr─â pentru un interes legitim al nostru, avem grij─â ╚Öi lu─âm toate m─âsurile necesare pentru ca drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale s─â nu fie afectate.

V─â pute╚Ťi r─âzg├óndi ╚Öi retrage consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment, prin:

Accesarea link-ului de dezabonare afi╚Öat ├«n cadrul mesajelor pe care le primi╚Ťi de la noi; sau prin
Contactarea direct─â a CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA folosind detaliile de contact descrise mai sus sau aflate pe pagina de contact din prezentul website.
Pentru ap─ârarea intereselor noastre legitime
Pot exista situa╚Ťii ├«n care vom folosi sau transmite informa╚Ťii pentru a ne proteja drepturile ╚Öi activitatea comercial─â. Acestea pot include:

M─âsuri de protec╚Ťie a website-ului ╚Öi a utilizatorilor platformei https://violetapopa.ro/ fa╚Ť─â de atacuri cibernetice:
M─âsuri de prevenire ╚Öi detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informa╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile publice competente;
M─âsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucr─âri este interesul nostru legitim de a ne ap─âra activitatea comercial─â, asigur├óndu-ne c─â toate m─âsurile pe care le lu─âm garanteaz─â un echilibru ├«ntre interesele noastre ╚Öi drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dumneavoastr─â fundamentale.

De asemenea, ├«n anumite cazuri ne ├«ntemeiem prelucrarea pe dispozi╚Ťii legale cum ar fi obliga╚Ťia de a asigura paza bunurilor ╚Öi valorilor prev─âzut─â de legisla╚Ťia aplicabil─â ├«n aceast─â materie.

2. Ce date personale colect─âm
Informa╚Ťiile ce pot fi schimbate intre websitul https://violetapopa.ro/ si utilizator pot fi:

informa╚Ťii tehnice generale ce se pot transmite de la computerul dumneavoastr─â c─âtre site, iar acestea pot include dar f─âr─â a se limita la tipul de Browser Internet folosit, tipul computerului folosit, motorul de c─âutare folosit s─â acceseze website-ul, adrese IP ╚Öi / sau alte informa╚Ťii nepersonale ╚Öi direct accesibile via Internet.
informa╚Ťii personale trimise voluntar de c─âtre utilizator prin completarea formularelor incluse in website sau transmise prin email, iar acestea pot include, dar nu sunt limitate la: nume, adresa, telefon, email, etc.
├Än general, colect─âm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót ave╚Ťi controlul asupra tipului de informa╚Ťie pe care ne-o oferi╚Ťi. Cu titlul de exemplu, primim informa╚Ťii de la dumneavoastr─â c├ónd plasa╚Ťi o comand─â, ne furniza╚Ťi informa╚Ťii precum: produsul dorit, numele ╚Öi prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plat─â, num─âr de telefon, datele cardului bancar etc.

Nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm ├«n alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor ├«n categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim ╚Öi chiar evit─âm s─â colect─âm sau s─â prelucr─âm date ale minorilor care nu au ├«mplinit v├órsta de 16 ani.

3. Cum protej─âm informa╚Ťiile confiden╚Ťiale colectate
Ne angaj─âm s─â asigur─âm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi stocare pe servere securizate, asigur├ónd ├«n acela╚Öi timp redundan╚Ťa datelor.

├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastr─â cu caracter personal, v─â atragem aten╚Ťia c─â transmiterea informa╚Ťiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re╚Ťele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ╚Öi utilizate de c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

4. Loca╚Ťia ╚Öi durata de stocare
Datele cu caracter personal colectate sunt stocate pe serverele furnizorilor de servicii de g─âzduire ai CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA

Durata de stocare pentru fiecare categorie de date cu caracter personal este ├«n conformitate cu cerin╚Ťele legale, cu reglement─ârile interne ale CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA ╚Öi cu cele mai bune practici din acest domeniu.

5. Drepturi legate de prelucrarea datelor cu caracter personal
Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor v─â recunoa╚Öte o serie drepturi ├«n leg─âtur─â cu datele dumneavoastr─â cu caracter personal. Pute╚Ťi solicita accesul la datele dumneavoastr─â, corectarea oric─âror gre╚Öeli din fi╚Öierele noastre ╚Öi/sau v─â pute╚Ťi opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, v─â pute╚Ťi exercita dreptul de a v─â pl├ónge autorit─â╚Ťii de supraveghere competente sau de a v─â adresa justi╚Ťiei. Dup─â caz, pute╚Ťi beneficia ╚Öi de dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informa╚Ťii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi ob╚Ťinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a v─â putea exercita drepturile, ne pute╚Ťi contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi urm─âtoarele aspecte dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi aceste drepturi:

Identitate.
Lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea tuturor ├«nregistr─ârilor care con╚Ťin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmite╚Ťi cererile dvs. cu privire la astfel de ├«nregistr─âri folosind adresa de e-mail office@psihologbucuresti.net. In caz contrar, ne rezerv─âm dreptul de a v─â verifica identitatea prin solicitarea de informa╚Ťii suplimentare care au ca scop confirmarea identit─â╚Ťii dvs.
Onorarii.
Nu vom solicita o tax─â pentru a v─â exercita vreun drept ├«n ceea ce prive╚Öte datele dumneavoastr─â cu caracter personal, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicitarea dumneavoastr─â de acces la informa╚Ťii este nefondat─â, respectiv repetitiv─â sau excesiv─â, caz ├«n care vom percepe o sum─â rezonabil─â ├«n asemenea circumstan╚Ťe. V─â vom informa despre orice onorarii aplicate ├«nainte de a v─â solu╚Ťiona cererea.
Durata de r─âspuns.
Ne propunem s─â r─âspundem la orice solicit─âri valide ├«n termen de maximum o lun─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru este deosebit de complicat sau dac─â a╚Ťi f─âcut mai multe solicit─âri, caz ├«n care urmeaz─â s─â r─âspundem ├«n termen de maximum doua luni. V─â vom anun╚Ťa dac─â vom avea nevoie de mai mult de o lun─â. Dup─â caz, este posibil s─â v─â ├«ntreb─âm dac─â pute╚Ťi s─â ne spune╚Ťi cu exactitate ce dori╚Ťi s─â primi╚Ťi sau ce anume v─â ├«ngrijoreaz─â. Acest lucru ne va ajuta s─â ac╚Ťion─âm mai repede ╚Öi sa scurtam timpul de r─âspuns la solicitarea dumneavoastr─â.
Drepturile ter╚Ťelor p─âr╚Ťi.
Nu suntem obliga╚Ťi ╚Öi nu trebuie s─â respect─âm o cerere ├«n cazul ├«n care ar afecta ├«n mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile altor persoane vizate.
Drepturi vizate Descriere
Accesul Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi:
ÔÇô s─â confirm─âm dac─â v─â prelucr─âm datele cu caracter personal;
ÔÇô s─â v─â punem la dispozi╚Ťie o copie a acestor date;
ÔÇô s─â v─â oferim alte informa╚Ťii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulg─âm, dac─â le transfer─âm ├«n str─âin─âtate ╚Öi cum le protej─âm, c├ót timp le p─âstr─âm, ce drepturi ave╚Ťi, cum pute╚Ťi face o pl├óngere, de unde am ob╚Ťinut datele dvs., ├«n m─âsura ├«n care informa╚Ťiile nu v-au fost deja furnizate prin aceast─â informare.
Rectificarea Ne pute╚Ťi solicita s─â rectific─âm sau s─â complet─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
╚śtergerea datelor Ne pute╚Ťi solicita s─â v─â ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:
ÔÇô acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate
ÔÇô v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul (├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se baza pe consim╚Ť─âm├ónt)
ÔÇô da╚Ťi curs unui drept legal de a v─â opune
ÔÇô acestea au fost prelucrate ilegal sau ne revine o obliga╚Ťie legal─â ├«n acest sens.
Nu avem obliga╚Ťia de a ne conforma solicit─ârii dvs. de ╚Ötergere a datelor dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesar─â:
ÔÇô pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale
ÔÇô pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.

Restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor Ne pute╚Ťi cere s─â restric╚Ťion─âm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:
ÔÇô acurate╚Ťea lor este contestat─â (a se vedea sec╚Ťiunea de rectificare), pentru a ne permite s─â verific─âm acurate╚Ťea acestora
ÔÇô prelucrarea este ilegal─â, dar nu dori╚Ťi ca datele s─â fie ╚Öterse
ÔÇô acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs ave╚Ťi nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a ap─âra un drept ├«n instan╚Ť─â
ÔÇô v-a╚Ťi exercitat dreptul de a v─â opune, iar verificarea dac─â drepturile noastre prevaleaz─â este ├«n desf─â╚Öurare.
Putem continua s─â folosim datele dvs. cu caracter personal ├«n urma unei solicit─âri de restric╚Ťionare, ├«n cazul ├«n care:
ÔÇô avem consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â
ÔÇô pentru a constata, exercita sau asigura ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â
ÔÇô pentru a proteja drepturile CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE VIOLETA POPA. sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor Ne pute╚Ťi solicita s─â v─â furniz─âm datele cu caracter personal ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat, sau pute╚Ťi solicita ca acesta s─â fie ÔÇ×portatÔÇŁ direct c─âtre un alt operator de date, dar ├«n fiecare caz numai dac─â:
ÔÇô prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul sau pe ├«ncheierea sau executarea unui contract cu dumneavoastr─â
ÔÇô prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozi╚Ťia V─â pute╚Ťi opune ├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal ├«n temeiul interesului nostru legitim, ├«n cazul ├«n care considera╚Ťi c─â drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dumneavoastr─â fundamentale prevaleaz─â fa╚Ť─â de acest interes.
De asemenea, v─â pute╚Ťi opune oric├ónd prelucr─ârii datelor dvs. ├«n scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), f─âr─â a invoca vreun motiv, caz ├«n care vom ├«nceta ├«n cel mai scurt timp posibil aceast─â prelucrare.
Pl├óngeri Ave╚Ťi dreptul s─â depune╚Ťi o pl├óngere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
├Än Rom├ónia, datele de contact ale autorit─â╚Ťii de supraveghere pentru protec╚Ťia datelor sunt urm─âtoarele:
Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

6. Destinatari oficiali ai datelor cu caracter personal
Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastr─â urm─âtoarelor categorii de destinatari:

furnizorilor de servicii de curierat;
furnizorilor de servicii de plat─â / bancare, marketing / telemarketing, servicii de cercetare de pia╚Ť─â;
furnizorilor de produse și servicii medicale;
societ─â╚Ťilor de asigurare;
altor societ─â╚Ťi cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe pia╚Ť─â a bunurilor ╚Öi serviciilor noastre.
├Än cazul ├«n care ne revine o obliga╚Ťie legal─â sau dac─â este necesar pentru a ne ap─âra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorit─â╚Ťi publice.

Ne asigur─âm c─â accesul la datele dumneavoastr─â de c─âtre ter╚Ťii persoane juridice de drept privat se realizeaz─â ├«n conformitate cu prevederile legale privind protec╚Ťia datelor ╚Öi confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor, ├«n baza unor contracte ├«ncheiate cu ace╚Ötia.

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.